Ανακαίνιση ξενοδοχείου

Η ανακαίνιση μιας ξενοδοχειακής μονάδας, είτε πρόκειται για ένα μικρό boutique hotel, είτε για ενοικιαζόμενα δωμάτια, είτε για μια μεγαλύτερη ξενοδοχειακή εγκατάσταση, είναι μία πρόκληση που αργά ή γρήγορα κάθε ξενοδόχος θα κληθεί να αντιμετωπίσει.

Ο διεθνής ανταγωνισμός αλλά και οι συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις του αγοραστικού κοινού δημιουργούν την ανάγκη για αλλαγή και εκσυγχρονισμό προκειμένου μια μονάδα φιλοξενίας να επιβιώσει και να ευδοκιμήσει στον χώρο του τουρισμού αυξάνοντας την πληρότητα και κατ’ επέκταση την κερδοφορία της.

Η ανακαίνιση ξενοδοχείων είναι μια πολυεπίπεδη διαδικασία με λειτουργική και αισθητική υπόσταση και απαιτεί εξειδικευμένες γνώσεις αλλά και σωστή οργάνωση.

Η REVOVATOR χάρη στο κατάλληλα καταρτισμένο προσωπικό της και την πολυετή εμπειρία της αναλαμβάνει ολοκληρωμένες ανακαινίσεις ξενοδοχείων με σκοπό να σας προσφέρει την αισθητικά και πρακτικά καλύτερη εκδοχή του χώρου σας!

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ

Ένας από τους βασικότερους άξονες της ανακαίνισης είναι η φιλοσοφία του χώρου σας και η θεματική που αυτός αντιπροσωπεύει. Το λεγόμενο Design Identity του ξενοδοχείου σας θα καθορίσει σε απόλυτο βαθμό το ύφος σε μια ανακαίνιση ξενοδοχείου και τη γραμμή που θα ακολουθήσει η ομάδα μας.

Κάθε ξενοδοχειακή μονάδα, ανεξαρτήτως του μεγέθους της, αποτελείται από ένα σύνολο επιμέρους χώρων που οφείλουν να διέπονται από μία ενιαία αισθητική. Από την είσοδο και τους χώρους υποδοχής ως τα δωμάτια και τους χώρους εστίασης, το στυλ είναι αυτό που θα καθορίσει το πρόσωπο του ξενοδοχείου σας.

Στοιχεία όπως τα υλικά που κυριαρχούν στους χώρους αλλά και ο φωτισμός του κάθε δωματίου αποτελούν βασικές παραμέτρους στην διαδικασία αναμόρφωσης του ξενοδοχείου. Η έμφαση σε υλικά όπως το ξύλο, το γυαλί ή το μέταλλο, αλλά και η επιλογή χρωμάτων και επίπλων επηρεάζουν τον χαρακτήρα της επιχείρησής σας.

Είτε θέλετε να διατηρήσετε και να αναδείξετε περισσότερο την ιστορία του ξενοδοχείου σας, είτε να δημιουργήσετε μια νέα εποχή με μια εντελώς διαφορετική εικόνα, η ομάδα μας εργάζεται ακούραστα ώστε να έχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα άμεσα και σε ανταγωνιστικές τιμές.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ

Εξίσου σημαντική με την αισθητική αναβάθμιση του χώρου, είναι και η λειτουργική αναδιάρθρωση του ώστε να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες και τις ανάγκες κάθε επισκέπτη.

Η RENOVATOR σας παρέχει πρακτικές και έξυπνες λύσεις που καλύπτουν όλο το φάσμα των τεχνικών εργασιών και στοχεύουν όχι μόνο στη λειτουργική αρμονία, αλλά κυρίως στην ενεργειακή αναβάθμιση του ξενοδοχείου ώστε να μειώσετε τις δαπάνες της επιχείρησής σας, ενισχύοντας παράλληλα και τον οικολογικό της χαρακτήρα.

Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην υγειονομική διάσταση του έργου και όλες μας οι ενέργειες είναι αποτέλεσμα προσεκτικής έρευνας και κατανόησης των αναγκών κάθε επιμέρους χώρου.

Η ομάδα μας κατόπιν συνεννόησης μαζί σας για το ύφος του ξενοδοχείου και αφού διενεργήσει τις απαραίτητες μελέτες στο χώρο, σας παρουσιάζει σε 3D απεικόνιση το νέο σχέδιο ώστε να έχετε μια όσο το δυνατόν πιο ρεαλιστική εικόνα των αλλαγών και στη συνέχεια προχωρά στην υλοποίηση του σχεδίου στην πράξη.

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΑΣΕΙΣ

Τα τελευταία χρόνια οι χώροι φιλοξενίας ταυτίζονται άμεσα με το στυλ και τη μόδα. Ξεκινώντας με δειλά βήματα στη διάρκεια της δεκαετίας του ’90 με αποκορύφωμα την είσοδο στη νέα χιλιετία, όλο και περισσότεροι ξενοδοχειακοί όμιλοι προσανατολίζονται σε νέες και πρωτοποριακές στυλιστικές επιλογές.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα το διάσημο ξενοδοχείο Crillon στη Πλατεία Ομονοίας του Παρισιού που παρά την μακροχρόνια παράδοση του, τόλμησε να επενδύσει σε μια ανανεωμένη ξεοδοχειακή στρατηγική . Κανένα από τα εκατό και πλέον δωμάτια του δεν είναι ίδιο με το άλλο, ωστόσο όλα είναι υπογεγραμμένα από διάσημους σχεδιαστές εσωτερικών χώρων αλλά και σχεδιαστές μόδας όπως ο Tristan Auer, ο Chahan Minassian και φυσικά ο Karl Lagerfeld.

Πέρα από το Crillon, και άλλες πολυεθνικές αλυσίδες ξενοδοχείων όπως το Kempinski που διαχειρίζεται το αυτοκρατορικό Çırağan Palace στην Κωνσταντινούπολη, το Luna Baglioni, το Hilton, αλλά και μεμονωμένοι ναοί φιλοξενίας όπως το La Mamounia στο Μαρακές και το Cipriani στη Τζιουντέκα της Βενετίας ασπάζονται την τάση προσωποποίησης των χώρων φιλοξενίας και οδεύουν σε μια νέα στυλιστικά εποχή.

Η RENOVATOR δεν θα μπορούσε να μείνει ανεπηρέαστη από τις αλλαγές στη διεθνή κοινότητα.

Παρακολουθούμε διαρκώς τις νέες διακοσμητικές και αρχιτεκτονικές τάσεις, γεγονός που μας επιτρέπει να συνδυάζουμε αρμονικά τις μοντέρνες γραμμές που κυριαρχούν παγκοσμίως με την τοπική αρχιτεκτονική και το ύφος του ξενοδοχείου που ανακαινίζουμε.

Όπως είναι λοιπόν φανερό, η ανακαίνιση μιας μονάδας φιλοξενίας είτε πρόκειται για ανακαίνιση ορισμένων μόνο χώρων, είτε για ολική αναμόρφωση, είναι μια περίπλοκη και απαιτητική διαδικασία.

Το προσωπικό της RENOVATOR διαθέτει όλες τις αναγκαίες γνώσεις και την τεχνική εμπειρία που χρειάζεται ώστε να αναβαθμίσει τον χώρο σας μένοντας πιστό στη φιλοσοφία του ξενοδοχείου αλλά και ανταποκρινόμενο στις σύγχρονες απαιτήσεις.


ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ