Ανακαίνιση καταστήματος

Στον κόσμο του εμπορίου, δεν υπάρχει χώρος για λάθη. Η ταυτότητα μιας επιχείρησης είναι αλληλένδετη με την εικόνα του καταστήματός της. Οι πωλήσεις και τα κέρδη επηρεάζονται από την εικόνα που θα αποτυπωθεί στο μυαλό του κάθε πελάτη. Βασιζόμενοι σε αυτό, στοχεύουμε στις λεπτομέρειες που θα κάνουν την επίσκεψη κάθε πελάτη μια υπέροχη εμπειρία αγορών. Με γνώμονα τις σύγχρονες τάσεις και την εμπειρία πολλών ετών σχεδιάζουμε και δημιουργούμε το κατάστημά σας ώστε να αποτελεί ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για την επιχείρησή σας.

Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ

Όπως και σε κάθε μας έργο, έτσι και στην ανακαίνιση καταστημάτων ακολουθούμε μια σειρά από βήματα που μας επιτρέπουν να παράγουμε επαγγελματικά και ολοκληρωμένα έργα.

Προσδιορισμός του χαρακτήρα του καταστήματος: πως θέλετε να αισθάνονται οι πελάτες όταν εισέρχονται στο κατάστημά σας; Ποια θέλετε να είναι η ταυτότητά του;

Η ομάδα μας συζητάει μαζί σας και αναλύει κάθε πιθανό ενδεχόμενο για να φτάσετε στο αποτέλεσμα που θα αντικατοπτρίζει όσα έχετε φανταστεί για τον χώρο σας!

3D απεικόνιση σχεδίου: οι διακοσμητές της RENOVATOR στη συνέχεια, θα εργαστούν στο σχέδιο του χώρου σας και θα σας το παρουσιάσουν σε τρισδιάστατη απεικόνιση ώστε να πάρετε μια γεύση του πως θα φαίνεται το τελικό αποτέλεσμα.

Φωτισμός και μελέτη φωτισμού: Μια ευχάριστη ατμόσφαιρα στο χώρο αυξάνει το χρόνο που αφιερώνει ο πελάτης σε ένα κατάστημα, τονίζει την ελκυστικότητα των προσφερόμενων προϊόντων και αναδεικνύει την πραγματική αξία τους. Αυτό το εφέ μπορεί να δημιουργηθεί μόνο εάν ο χώρος και το φως είναι προσαρμοσμένα μεταξύ τους. Παράμετροι όπως η αρχιτεκτονική του δωματίου, ο τύπος αγαθών και το κοινό θέτουν τη βάση για τον σωστό σχεδιασμό του φωτισμού.

Ο σχεδιασμός χωρίζεται σε δύο σκέλη, το γενικό φωτισμό και τον φωτισμό έμφασης.

Ο γενικός φωτισμός εξασφαλίζει μια επαρκή φωτεινότητα σε όλο το χώρο ενώ ο φωτισμός έμφασης μπορεί να αναδείξει μεμονωμένες περιοχές στις οποίες επιθυμείτε να καθοδηγήσετε τον καταναλωτή. Παράλληλα, με τον σωστό σχεδιασμό φωτισμού οριοθετούνται οι διάφορες ζώνες ενός καταστήματος όπως η βιτρίνα, η είσοδος, το ταμείο, τα δοκιμαστήρια κλπ. Με γνώμονα την σχέση απόδοσης - κόστους διεξάγουμε την μελέτη φωτισμού και παρουσιάζουμε λύσεις που ταιριάζουν και κολακεύουν το χώρο και τα αγαθά. Με κατάλληλο σχεδιασμό και ενεργειακά αποδοτικά φωτιστικά μειώνουμε σημαντικά το κόστος λειτουργίας.

Υλοποίηση του έργου: Αφού γίνουν οι παραπάνω ενέργειες, αρχίζει η πρακτική υλοποίηση του έργου. Η εταιρεία μας ενεργεί πάντοτε σεβόμενη τις υγειονομικές διαστάσεις του έργου και μεριμνά ώστε να τηρούνται όλα τα αναγκαία μέτρα.

Συνοπτικά οι ενέργειές μας για την ανακαίνιση καταστημάτων:

  • Προσδιορίζουμε τους στόχους και τις προσδοκίες για την ανάπτυξη της επιχείρησης.
  • Καθορίζουμε τον καλύτερο τρόπο χρήσης του χώρου εξυπηρέτησης και πώλησης.
  • Στοχεύουμε στη μεγιστοποίηση της παραγωγικότητας των υπαλλήλων σας.
  • Φροντίζουμε ώστε να αναδεικνύονται τόσο τα εμπορεύματα όσο και η ταυτότητα του χώρου
  • Εκτίμηση του χώρου από τους μηχανικούς μας
  • Εκπόνηση αναλυτικής οικονομοτεχνικής μελέτης προσαρμοσμένης στον προϋπολογισμό του πελάτη καθώς και καθορισμός χρονοδιαγράμματος εργασιών
  • Σχεδιασμός και παρουσίαση πρότασης στον πελάτη με περιθώρια αναπροσαρμογών
  • Υλοποίηση των τελικών σχεδίων με την οργάνωση, επίβλεψη και εκτέλεση των εργασιών από τα συνεργεία μας
  • Παράδοση του ολοκληρωμένου έργου στον πελάτη

ΠΡΟΣΟΨΕΙΣ, ΒΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΡΤΕΣ

Είναι πάντα σημαντικό να προσελκύσετε την προσοχή δυνητικών πελατών πριν ακόμη μπουν στο κατάστημά σας, προκειμένου να τους δώσετε μια πρώτη ματιά στα εμπορεύματά σας, στο εσωτερικό του καταστήματος και σε τυχόν προσφορές. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι βελτιστοποίησης της αποτελεσματικότητας και της αισθητικής της βιτρίνας σας.

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΔΙΑΤΑΞΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ

Όσον αφορά την εσωτερική διαρρύθμισή του χώρου, η οποία είναι ουσιαστικά η καρδιά της επιχείρησής σας, θα πρέπει να καταβάλλετε κάθε προσπάθεια για να την κάνετε άψογη. Τα χρώματα, τα ράφια, το στυλ τοποθέτησης, ο φωτισμός, η γενική διάταξη και πολλά άλλα. Εστιάζοντας σε όλες αυτές τις λεπτομέρειες δημιουργούμε μια επιτυχημένη και αρμονική προβολή του καταστήματος. Παράλληλα καλύπτουμε καλύτερα και τις ανάγκες αποθήκευσης εμπορεύματος, τη βελτιστοποίηση του κύκλου πωλήσεων, και κατά συνέπεια τα τελικά κέρδη σας.

ΕΜΠΟΡΙΚΟΙ ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ

Οι εμπορικοί μας αρχιτέκτονες έχουν εργαστεί σε πληθώρα έργων και ειδικεύονται σε διάφορους τύπους ανακαινίσεων. Σεβόμενοι πάντα την εικόνα της επωνυμίας σας και το επιθυμητό στυλ, ενισχύουν κάθε σχεδιαστικό κομμάτι της ανακαίνισης του χώρου σας λαμβάνοντας πάντα υπόψη τις τρέχουσες και τις μελλοντικές τάσεις που αφορούν το εμπόριο.


ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ