Ανακαίνιση Σπιτιού

Ανακαίνιση Σπιτιού

Η οικονομική κρίση έχει οδηγήσει όλους μας σε πιο προσεκτικές και μετρημένες κινήσεις σε ο, τι αφορά την ακίνητη περιουσία μας. Ειδικά η αγορά νέου σπιτιού σε αυτές τις συνθήκες φαντάζει μακρινό όνειρο. Ωστόσο η μεταμόρφωση και αναβάθμιση αυτού που ήδη έχουμε…όχι! Οι ανακαινίσεις σπιτιών στην Αθήνα αυξάνονται διαρκώς, αφενός λόγω του κορεσμού που υπάρχει στα νεόδμητα ακίνητα και αφετέρου λόγω των φθορών που προκύπτουν μετά από μακροχρόνια χρήση της κατοικίας.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ

Πολλά ακίνητα φέρουν πάνω τους τα σημάδια του χρόνου. Φθορές στο εξωτερικό και εσωτερικό του σπιτιού, υλικά παλαιάς τεχνολογίας που δεν ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες, διαρρύθμιση και διακόσμηση που θυμίζει ξεπερασμένες εποχές. Και επιπλέον νέοι νόμοι που επιβάλλουν την ενεργειακή αναβάθμιση, καθώς η ανησυχία για το περιβάλλον γίνεται και κρατική υπόθεση.

Στα πλαίσια αυτά οι ανάγκες των πελατών μας ποικίλουν. Άλλοτε απαιτούνται μεμονωμένες εργασίες και άλλοτε ριζική ανακαίνιση σπιτιού. Η RENOVATOR αναλαμβάνει με την ίδια αποτελεσματικότητα και επαγγελματισμό έργα μικρής, μεσαίας και μεγάλης κλίμακας. Η ομάδα των μηχανικών, διακοσμητών και τεχνικών μας διαθέτει την εμπειρία και την κατάρτιση να ανταποκριθεί σε κάθε πρόκληση. Οι ανακαινίσεις σπιτιών, ακολουθώντας τα σωστά βήματα και επιλέγοντας τον κατάλληλο συνεργάτη, μπορούν να αποτελέσουν μια ευχάριστη και δημιουργική διαδικασία.

 

ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Ανεξαρτήτως της κλίμακας του έργου που αναλαμβάνουμε, είτε δηλαδή πρόκειται για ανακαίνιση μεμονωμένου χώρου, είτε για ολική ανακαίνιση σπιτιού, στη RENOVATOR λειτουργούμε με οργάνωση και μεθοδικότητα. Κάθε μας έργο περνά από ορισμένα στάδια που εξασφαλίζουν την ποιότητα και αποτελεσματικότητά του.

 • Καθορισμός των συναισθηματικών σας αναγκών: Τι φαντάζεστε τον εαυτό σας να αισθάνεται αντικρίζοντας το σπίτι σας; Οικειότητα; Έμπνευση; Χαλάρωση; Ότι και αν είναι αυτό που επιθυμείτε μια συζήτηση με την ομάδα της εταιρείας μας είναι απαραίτητη ώστε να σας βοηθήσει να το αποκτήσετε!
 • 3D απεικόνιση: Οι διακοσμητές μας αποτυπώνουν το σχέδιο σε τρισδιάστατη μορφή για να έχετε μια πιο αληθινή αίσθηση του μελλοντικού σπιτιού σας.
 • Μελέτη φωτισμού: Ένα από τα βασικότερα χαρακτηριστικά του νέου σας σπιτιού είναι και ο φωτισμός του. Ο φωτισμός ενός χώρου είναι ικανός να τον απογειώσει ή να τον καταστρέψει αντίστοιχα, αναλόγως την ποιότητά του. Για τον λόγο αυτό, η ομάδα μας φροντίζει να έχετε τον κατάλληλο άμεσο φωτισμό, τον σωστό φωτισμό εργασίας καθώς και τον ιδανικό ατμοσφαιρικό φωτισμό. Τα τρία είδη φωτισμού δηλαδή που καθιστούν οποιονδήποτε χώρο πλήρως φωτισμένο.
 • Υλοποίηση του σχεδίου: Ύστερα από όλα τα παραπάνω, το έργο περνάει από τα λόγια στην πράξη. Η RENOVATOR επιμελείται τις τεχνικές εργασίες και δίνει τεράστια σημασία στο να δημιουργήσει ένα αποτέλεσμα με άρτιες υγειονομικές διαστάσεις.

Πιο αναλυτικά οι υπηρεσίες που προσφέρουμε:

 • Εκτίμηση της κατοικίας από τους μηχανικούς μας
 • Εκπόνηση αναλυτικής οικονομοτεχνικής μελέτης προσαρμοσμένης στον προϋπολογισμό του πελάτη καθώς και καθορισμός χρονοδιαγράμματος εργασιών
 • Σχεδιασμός και παρουσίαση πρότασης στον πελάτη με περιθώρια αναπροσαρμογών πάντα
 • Υλοποίηση των τελικών σχεδίων με την οργάνωση, επίβλεψη και εκτέλεση των εργασιών από τα συνεργεία μας
 • Παράδοση του ολοκληρωμένου έργου στον πελάτη

ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ & ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

 • Εργασίες κατεδάφισης και αποξήλωσης, ώστε να δημιουργηθεί η νέα διαρρύθμιση
 • Αντικατάσταση ηλεκτρολογικών και υδραυλικών εγκαταστάσεων
 • Αντικατάσταση εσωτερικών κουφωμάτων
 • Επισκευή / Ανακαίνιση κουζίνας
 • Επισκευή / Ανακαίνιση μπάνιου
 • Επισκευή / Αντικατάσταση δαπέδων
 • Εγκατάσταση συστημάτων θέρμανσης
 • Αναβάθμιση ηχομόνωσης και θερμομόνωσης
 • Εγκατάσταση συστημάτων εξαερισμού
 • Ελαιοχρωματισμός ή / και τοποθέτηση ταπετσαρίας
 • Τοποθέτηση επίπλων
 • Τοποθέτηση συστημάτων ασφαλείας
 • Τοποθέτηση/Αντικατάσταση πόρτας ασφαλείας

ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

 • Επισκευή, σοβάτισμα και ελαιοχρωματισμός εξωτερικών όψεων της οικίας
 • Αντικατάσταση εξωτερικών κουφωμάτων
 • Επισκευή/Αντικατάσταση και μόνωση οροφής ή κεραμοσκεπής
 • Επισκευή και μόνωση ταράτσας
 • Θερμομόνωση εξωτερικών όψεων
 • Διαμόρφωση εξωτερικού χώρου / κήπου

ΜΑΖΙ ΜΑΣ Η ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΣΑΣ ΠΙΑΝΕΙ ΤΟΠΟ

Ο πιο οικονομικός τρόπος να αυξηθεί η αξία μιας κατοικίας. Ο πιο γρήγορος τρόπος να διορθωθούν ζημιές και να γίνει το σπίτι πιο ασφαλές. Ο μόνος τρόπος να (ξανά) φτιάξει ο ιδιοκτήτης το σπίτι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του
Είναι η ανακαίνιση!

ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ

Στη RENOVATOR πάντα με γνώμονα τις επιθυμίες, τις ανάγκες σας και τον διαθέσιμο προϋπολογισμό σχεδιάζουμε, επιβλέπουμε και υλοποιούμε την ανακαίνιση του προσωπικού σας χώρου. Είτε επειδή θέλετε να επιδιορθώσετε φθορές, είτε επειδή θέλετε να εκσυγχρονίσετε και να ανανεώσετε το σπίτι σας, είτε επειδή θέλετε να το καταστήσετε πιο φιλικό στο περιβάλλον και λιγότερο ενεργοβόρο, σε κάθε περίπτωση η ανακαίνιση κατοικίας θα αυξήσει την αξία της και θα της δώσει νέα ζωή.

Η επιλογή του κατάλληλου συνεργάτη είναι το άλφα και το ωμέγα για μία πετυχημένη ανακαίνιση σπιτιού. Η RENOVATOR αποτελεί μία από τις κορυφαίες και πλέον αναγνωρισμένες τεχνικές εταιρίες στην Αττική. Η μέγιστη δυνατή ανταπόκριση στις επιθυμίες των πελατών μας είναι το θεμέλιο στοιχείο της φιλοσοφίας μας και κάτι για το οποίο είμαστε περήφανοι. Ο μεγάλος αριθμός ικανοποιημένων πελατών μας άλλωστε, εγγυάται για εμάς. Είμαστε σε στενή συνεργασία με τον πελάτη από την αρχική σχεδίαση του έργου μέχρι την παράδοση του σπιτιού. Ο επαγγελματισμός και το ήθος του προσωπικού της εταιρίας εξασφαλίζει την πιστή τήρηση του χρονοδιαγράμματος και την ποιότητα των εργασιών. Η πολυετής εμπειρία των συνεργατών μας εγγυάται πληθώρα επιλογών ενώ η ευελιξία στο κόστος με τα πλέον εξελιγμένα υλικά κάνουν την επιλογή της RENOVATOR μονόδρομο.


Η ανακαίνιση σπιτιού που ονειρεύεται κάθε γυναίκα!


Στον κόσμο των αρχετυπικών συμβόλων, η γυναίκα είναι γη. Στην ένωση της γυναίκας-γης με τον άντρα-ουρανό η ζωή ανθίζει & καρποφορεί. Μια ιερή τελετουργία που φέρνει ατόφια την έννοια της ζωής. Και το σπίτι αυτό καθαυτό, είναι μια προέκταση της γης.

Είναι ένα μικρό της βασίλειο που της επιτρέπει  να  λειαίνει & να εξευγενίζει τα θέλγητρά της. Κάτι πολύ παραπάνω από ένας απλός χώρος ξεκούρασης & χαλάρωσης. Στο σπίτι είναι που βιώνει την αντανάκλαση του ψυχικού της ουρανού στο τέλος μιας κουραστικής μέρας, είναι ο χώρος που υποδέχεται και περνά στιγμές με τους αγαπημένους της – και το πιο σημαντικό – ο χώρος όπου έχει την απόλυτη ελευθερία να εκφράσει τις πιο λεπτές πτυχές του χαρακτήρα της μαζί με την αισθητική της χάρη. 

Η σύγχρονη γυναίκα έχει πολύ περιορισμένο χρόνο. Επιζητεί να επενδύσει σε μια ανακαίνιση σπιτιού που θα συνδυάζει την κομψότητα με τη λειτουργικότητα, χαρίζοντας της περισσότερη άνεση & αποφορτίζοντάς την από το στρες.  Στοχεύει στην άριστη εργονομική αναδιάταξη του χώρου, ώστε όλος ο εξοπλισμός της να έχει την θέση του, γλυτώνοντάς την από την τεράστια σπατάλη χρόνου που συνεπάγεται η ακαταστασία. Και φυσικά δεν αμελεί την διακόσμηση του χώρου της, εξωτερικεύοντας στους χώρους την τέχνη της εσωτερικής της αρμονίας.


Τι είναι λοιπόν αυτό που αποζητά μια γυναίκα σε μια ανακαίνιση σπιτιού;


 1. Κουζίνα: Οργάνωση & Ασφάλεια
 2. Μπάνιο: Αποφόρτιση από το χάος της καθημερινότηταςΣαλόνι: Ζεστασιά & Φιλοξενία
 3. Υπνοδωμάτιο: Ιδιωτικότητα, Χαλάρωση & Πάθος
 4. Δωμάτιο – Ντουλάπα: Το Απόλυτο Όνειρο Κάθε Γυναίκας
 5. Γραφείο – Βιβλιοθήκη: Συγκέντρωση & Αποδοτικότητα

Δείτε περισσότερα: Lifo.gr


RENOVATOR: Πρωτοπόρος Στις Υπηρεσίες Ανακαίνισης & Διακόσμησης


Όλα τα παραπάνω λοιπόν συνιστούν την ανακαίνιση μαζί με την διακόσμηση που κάθε γυναίκα ονειρεύεται για το σπίτι της. Βέβαια το μέγεθος και η διαρρύθμιση του σπιτιού δεν επιτρέπει πάντοτε τη δημιουργία όλων των παραπάνω χώρων σε ξεχωριστά δωμάτια. Ωστόσο με την δημιουργική ευελιξία & εργονομική επάρκεια του σχεδιαστή μπορούν να δημιουργηθούν αυτόνομες γωνιές στο σπίτι με ειδικές κατασκευές, αφιερωμένες στις πολλές & διαφορετικές υπέροχες πτυχές που απαρτίζουν την γυναίκα του σήμερα.


Η ομάδα της RENOVATOR είναι πάντα στη διάθεση σας, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και απαράμιλλης αισθητικής, με σκοπό να σας βοηθήσει να επενδύσετε σε μια ανακαίνιση που θα κάνει το σπίτι των ονείρων σας πέρα για πέρα αληθινό.


Ο Κάτσος Γεώργιος είναι reconstruction & design director στην τεχνική εταιρεία Renovator. Γεννήθηκε το 1981 στην Αθήνα. Από τα 16 του ενεπλέκεται δημιουργικά στον χώρο της ανακαίνισης, του design & των κατασκευών, παράλληλα με σπουδές & δεκάδες εξεζητημένα σεμινάρια στον τεχνικό κλάδο & την ιστορία της τέχνης. 


Δείτε τα έργα ανακαίνισης σπιτιού που έχουμε υλοποιήσει εδώ.
Επικοινωνήστε μαζί μας για εκτίμηση κόστους ανακαίνισης σπιτιού


ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

scroll to top