Ανακαίνιση Μπάνιου

Ανακαίνιση Μπάνιου

Το μπάνιο είναι το πιο χρησιμοποιημένο δωμάτιο ενός σπιτιού. Αποτελεί χώρο υγιεινής και φροντίδας μας, γι’ αυτό και η λειτουργικότητα, η εργονομία και η αισθητική του παίζουν καθοριστικό ρόλο στην ποιότητα ζωής των ενοίκων του σπιτιού.

ΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΤΕ ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΣΑΣ

Οι φθορές από τη συχνή, καθημερινή χρήση του μπάνιου εκτός από δυσάρεστες μπορούν να γίνουν κι επικίνδυνες προς την υγεία σας. Η υγρασία, η διαρροή νερού, το χαλασμένο καζανάκι, οι παλιές και συχνά σκουριασμένες σωληνώσεις που προκαλούν κακοσμίες, συμφόρηση και ακατάλληλο νερό, η μη επαρκής ή και ανύπαρκτη εξαέρωση. Όλα αυτά αποτελούν σοβαρά προβλήματα που χρήζουν άμεσης επίλυσης.

Μια πολύ πιο υγιεινή και οικολογική χρήση του μπάνιου με τη βοήθεια της τεχνολογίας. Από τη μία, υπάρχουν πολύ αποτελεσματικά φίλτρα και υλικά σωλήνων που απομακρύνουν βλαβερές ουσίες από το νερό που καταναλώνουμε κι έτσι αποφεύγουμε δερματίτιδες και ερεθισμούς. Από την άλλη, με τις κατάλληλες υδραυλικές εγκαταστάσεις (καζανάκι, βρύσες, τηλέφωνα) ελέγχουμε πόσο νερό ξοδεύουμε και έτσι αποφεύγουμε τη σπατάλη και τους φουσκωμένους λογαριασμούς. Τέλος, σύγχρονα συστήματα εξαερισμού απομακρύνουν την επικίνδυνη και αλλεργιογόνα υγρασία καθώς και τις δυσάρεστες μυρωδιές. Η ανακαίνιση σας δίνει την ευκαιρία να αναβαθμίστε με αυτόν τον τρόπο το μπάνιο σας.

Η αξία ενός ακινήτου ανεβαίνει σημαντικά, όταν το μπάνιο του είναι ανακαινισμένο. Επομένως αν θέλετε να αξιοποιήσετε στο έπακρο το ακίνητό σας, η ανακαίνιση μπάνιου είναι απαραίτητη προϋπόθεση.

ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ Η ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΜΠΑΝΙΟΥ

Ο επαρκής και σωστός εξαερισμός, ο κατάλληλος φωτισμός, η λειτουργική υδραυλική και ηλεκτρική εγκατάσταση, τα ανθεκτικά και εκσυγχρονισμένα είδη υγιεινής είναι τα κυριότερα στοιχεία ενός ποιοτικά ανακαινισμένου μπάνιου. H RENOVATOR αναλαμβάνει με υπευθυνότητα να σας την προσφέρει στα οικονομικά πλαίσια που εσείς ορίζετε. Ωστόσο πριν από οποιαδήποτε τεχνική εργασία η RENOVATOR επενδύει σε μια σωστή προετοιμασία που θα οδηγήσει σε ένα εξίσου σωστό έργο.

Αρχικά το καταρτισμένο προσωπικό της εταιρείας μας έρχεται σε επαφή μαζί σας ώστε να διαμορφώσετε το συναισθηματικό υπόβαθρο του χώρου. Πως θα θέλατε δηλαδή να αισθάνεστε κάθε φορά που βρίσκεστε στο μπάνιο σας. Ψάχνετε έναν χώρο για χαλάρωση ή έναν χώρο που θα σας συγκεντρώνει και θα σας προετοιμάζει για τις απαιτήσεις της επερχόμενης ημέρας; Οι δικές σας προσδοκίες και ανάγκες είναι οι βασικοί πυλώνες για την δημιουργία του νέου σας μπάνιου από την ομάδα μας.

Στην συνέχεια οι διακοσμητές της εταιρείας θα αποτυπώσουν τις ιδέες τους σε 3D σχέδιο ώστε να έχετε μια περισσότερο αληθοφανή απεικόνιση του μελλοντικού σας μπάνιου.

Παράλληλα, το καταρτισμένο προσωπικό μας διεξάγει μια ολοκληρωμένη μελέτη φωτισμού του χώρου σας. Ασχολείται δηλαδή με τις ανάγκες του γενικού φωτισμού, του φωτισμού εργασίας και του ατμοσφαιρικού φωτισμού που θα χαρίσουν στο μπάνιο σας λειτουργικότητα και αισθητική.

Τέλος, και μόνο εφόσον έχουν προηγηθεί όλα τα παραπάνω, προχωράμε στην υλοποίηση του σχεδίου, έχοντας πάντοτε υπόψη την υγειονομική διάσταση του έργου και την απόλυτη εναρμόνιση των ενεργειών μας με αυτή.

ΒΗΜΑ-ΒΗΜΑ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ:

ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΠΟΞΗΛΩΣΗΣ

 • Αφαίρεση των παλιών πλακιδίων
 • Αποξήλωση των κουφωμάτων
 • Καθαίρεση της υδραυλικής και ηλεκτρικής εγκατάστασης
 • Αποξήλωση των παλιών ειδών υγιεινής
 • Αποκομιδή απορριμμάτων και μπάζων με δικό μας κάδο και όχημα μεταφοράς

ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ

 • Εγκατάσταση και καινούργιων υδραυλικών με τοποθέτηση νέων σωληνώσεων στην αποχέτευση
 • Μελέτη και υλοποίηση νέας ηλεκτρικής εγκατάστασης
 • Εγκατάσταση σωμάτων θέρμανσης
 • Εγκατάσταση ηλιακού ή ηλεκτρικού θερμοσίφωνα
 • Τοποθέτηση νέων πλακιδίων
 • Εργασίες υγρομόνωσης και εφαρμογή αντιμουχλικού στόκου
 • Τοποθέτηση νέων ειδών υγιεινής
 • Τοποθέτηση επίπλων
 • Τοποθέτηση καινούργιων σιφωνιών στο δάπεδο και τη ντουζιέρα
 • Κατασκευή χτιστής ντουζιέρας
 • Σοβάτισμα και βάψιμο τοίχων
 • Καθαρισμός και αποκομιδή μπάζων με δικό μας όχημα μεταφοράς

ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ

Όπως γίνεται φανερό από όσα έχουμε ήδη αναφέρει, στη RENOVATOR είμαστε κοντά σας από την αρχική ιδέα μέχρι και την τελική υλοποίηση του έργου. Αφού επικοινωνήσετε μαζί μας, μηχανικός της εταιρείας μας θα έρθει στο χώρο σας για μία πρώτη αξιολόγηση του χώρου. Θα σημειώσει τα προβλήματα που υπάρχουν και τις δικές σας επιθυμίες αναμόρφωσης του μπάνιου. Στη συνέχεια, ομάδα από μηχανικούς, διακοσμητές και τεχνικούς της RENOVATOR θα αναπτύξουν και θα σας παρουσιάσουν την πρότασή μας. Το προσωπικό μας θα σας προτείνει πολλές επιλογές μέσα στα όρια του προϋπολογισμού σας χωρίς εκπτώσεις στην ποιότητα των υλικών. Αφού γίνουν και οι τελικές προσαρμογές, σύμφωνα πάντα με τις υποδείξεις σας, θα ορίσουμε χρονοδιάγραμμα εργασιών και τα συνεργεία μας θα αναλάβουν με την επίβλεψη του μηχανικού να μεταμορφώσουν τον χώρο σας!

ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΜΠΑΝΙΟΥ ΜΕ ΤΗ RENOVATOR

Η ανακαίνιση ενός μπάνιου είναι πολύ σοβαρή υπόθεση. Απαιτεί λεπτομερή και ακριβή σχεδιασμό, γνώση και χρήση των κατάλληλων υλικών κατασκευής που θα ανταπεξέλθουν στις προκλήσεις της υγρασίας και των σκληρών καθαριστικών, δημιουργικότητα για την αξιοποίηση κάθε εκατοστού του χώρου, εκμετάλλευση των πιο εξελιγμένων καινοτομιών και αισθητική. Η εταιρεία μας διαθέτει έμπειρο και άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό που θα σας προσφέρει πολλές ιδέες και λύσεις για το μπάνιο σας. Άλλωστε υπάρχουν άπειρες επιλογές από φωτιστικά, έπιπλα, είδη υγιεινής και πλακάκια που εξυπηρετούν κάθε προϋπολογισμό. Στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε ένα ανακαινισμένο μπάνιο που θα ικανοποιεί τις ανάγκες και επιθυμίες σας και θα αναβαθμίσει την ποιότητα της ζωής σας και τη συνολική αξία του σπιτιού σας.
Επικοινωνήστε μαζί μας για περαιτέρω πληροφορίες!


ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

scroll to top