Ανακαίνιση πολυκατοικίας

Η ανακαίνιση πολυκατοικίας αποσκοπεί τόσο στη λειτουργική, όσο και στην αισθητική αναβάθμιση του κτηρίου. Βλάβες που προκαλούνται από την υγρασία, διαβρώσεις που δημιουργούνται λόγω των καιρικών φαινομένων αλλά και γενικότερες φθορές που επέρχονται με το πέρασμα του χρόνου, καθιστούν την ανακαίνιση πολυκατοικίας όχι μόνο επιθυμητή αλλά και επιτακτική ενέργεια.

Λόγω της κλίμακας του έργου και της πολυπλοκότητας των εργασιών που πρέπει να γίνουν, η ανακαίνιση πολυκατοικίας απαιτεί μια δυνατή ομάδα έμπειρων επαγγελματιών με διαφορετικές ειδικότητες.

Από τη διευθέτηση των διαδικαστικών υποχρεώσεων έκδοσης των κατάλληλων αδειών (πολεοδομική άδεια μικρής κλίμακας, άδεια κατάληψης πεζοδρομίου από το Δήμο, κ.λπ.) μέχρι τις τελικές εργασίες ανακαίνισης, η ομάδα της RENOVATOR είναι δίπλα σας σε κάθε βήμα και προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες ανακαίνισης πολυκατοικίας. Αναλαμβάνουμε ολικές ανακαινίσεις, ανακαινίσεις προσόψεων, επισκευές μπαλκονιών και στηθαίων, καθώς και οποιαδήποτε άλλη εργασία είναι απαραίτητη για την αναβάθμιση του κτηρίου σας.ΕΡΓΑΣΙΕΣ

Πιο αναλυτικά, οι εργασίες που παρέχουν τα εξειδικευμένα συνεργεία μας περιλαμβάνουν:

 • Τοποθέτηση σκαλωσιάς και κάδου
  Η ομάδα μας προμηθεύεται και τοποθετεί σκαλωσιά (ικριώματα) σύμφωνα με τις ευρωπαϊκές οδηγίες ασφαλείας για την αποφυγή τυχόν εργατικών ατυχημάτων. Παράλληλα παρέχει και κατάλληλο κάδο για τη συλλογή των οικοδομικών απορριμμάτων. Στόχος μας είναι η εγγύηση υψηλών προδιαγραφών ασφαλείας και ο περιορισμός της αναστάτωσης στη γύρω περιοχή.
 • Προετοιμασία των όψεων της πολυκατοικίας
  Το συνεργείο μας θα προετοιμάσει όλες τις προσόψεις προτού αρχίσει το στάδιο των επισκευών και στη συνέχεια του βαψίματος.
 • Αποξήλωση των σαθρών τμημάτων του σκυροδέματος.
 • Έλεγχος του σκυροδέματος σε αρκετά μεγάλο βάθος και αποκάλυψη του οξειδωμένου οπλισμού.
 • Τρίψιμο του οξειδωμένου οπλισμού και εφαρμογή αντιδιαβρωτικών υλικών για μέγιστη προστασία.
 • Επικάλυψη του οπλισμού με επισκευαστικό κονίαμα σκυροδέματος.
 • Αφού ολοκληρωθούν όλες οι εργασίες επισκευής των υφιστάμενων φθορών, η ομάδα μας θα προχωρήσει στην εφαρμογή μονωτικών υλικών και μετέπειτα στο βάψιμο της πολυκατοικίας στο χρώμα και την τεχνοτροπία της επιλογής σας.
 • Μετά το πέρας των εργασιών ο χώρος καθαρίζεται και είναι έτοιμος προς παράδοση.

ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ

Η ομάδα της RENOVATOR υλοποιεί κάθε έργο, ανεξαρτήτως του μεγέθους του, με ιδιαίτερη προσοχή και πάντα σύμφωνα με τις προτεινόμενες οδηγίες ασφαλείας. Το καταρτισμένο προσωπικό μας εγγυάται αποτελέσματα άριστης τεχνικής και υψηλής ποιότητας που θα αντέξουν στο πέρασμα του χρόνου.

Για περισσότερες πληροφορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με το γραφείο μας ώστε να σας κατατοπίσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα σ’ αυτή τη δύσκολη αλλά εξαιρετικά σημαντική διαδικασία.


ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ