Εταιρία ανακαινίσεων στην Αθήνα

Η Renovator είναι μια τεχνική εταιρεία ανακαινίσεων στην Αθήνα, πρωτοπόρος στην δημιουργία ισχυρής σχέσης εμπιστοσύνης με τον πελάτη από την πρώτη στιγμή. Σταθερά στην πρώτη γραμμή για ανακαίνιση στην Αθήνα, εξειδικεύεται στις ανακαινίσεις και ανακατασκευές σπιτιών, διαμερισμάτων, πολυκατοικιών και επαγγελματικών χώρων, παράλληλα με τον σχεδιασμό και την αρχιτεκτονική κήπων. Με την πολυετή εμπειρία μας στον χώρο, το επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό της εταιρείας μας , αναλαμβάνει την ανακαίνιση , την ανακατασκευή κάθε χώρου, εσωτερικά και εξωτερικά. Προτεραιότητα μας είναι η πρωτογενής υγιεινή, ο σεβασμός στο περιβάλλον στο οποίο μετά την ανακαίνιση εσείς θα κληθείτε να βιώσετε και να εργαστείτε. Κύριο μέλημα μας και ειδικότης μας, η εξοικονόμηση και η σωστή διαχείριση της ενέργειας.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ

  • Ανακαινίζουμε
  • Ανακατασκευάζουμε
  • Αναπαλαιώνουμε από ένα δωμάτιο ως ένα ολόκληρο κτήριο εσωτερικά και εξωτερικά
  • Δομούμε
  • Σχεδιάζουμε αρχιτεκτονικά, δομικά, μηχανικά, και σε τρισδιάστατη φωτορεαλιστική απεικόνιση (3d) τον χώρο που έχετε σκοπό να αναδιαμορφώσετε
  • Μεριμνούμε για άδειες, πιστοποιητικά ενέργειας
  • Εξασφαλίζουμε την άρτια εργονομία του νέου χώρου σε απόλυτη συνάφεια με τις προσωπικές σας ανάγκες και επιθυμίες
  • Διακοσμούμε και κατασκευάζουμε από έναν κήπο, ένα διαμέρισμα , ένα ξενοδοχείο, ένα εστιατόριο, τα γραφεία μιας ολόκληρης επιχείρησης
  • Προτείνουμε λύσεις άριστης διαρρύθμισης του χώρου και επικεντρωμένες ιδέες marketing
  • Δοκιμάζουμε πριν από σας τα υλικά, από ένα καλώδιο ως ένα έπιπλο αναλόγως του ζητούμενου

ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ

Φροντίζουμε μεθοδικά να φέρνουμε την πλήρη διαδικασία της ανακαίνισης στα μέτρα σας και όχι εσάς στα μέτρα της ανακαίνισης. Συνεργαζόμαστε με υψηλών προδιαγραφών επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό. Έχουμε πολυετή σύμπραξη με τους μεγαλύτερους οίκους υλικών και παροχής ειδικών υπηρεσιών.

Χρησιμοποιούμε όλα τα διαθέσιμα μέσα της σύγχρονης τεχνολογίας μαζί με τις δοκιμασμένες στον χρόνο πετυχημένες τεχνικές μεθόδους προκειμένου να επιτύχουμε το καλύτερο στον λιγότερο χρόνο. Λειτουργούμε στοχευμένα και άμεσα με τη βοήθεια του εξειδικευμένου τεχνολογικού εξοπλισμού και της πολυετούς μας εμπειρίας. Λειτουργώντας σαν τεχνικό γραφείο εξασφαλίζουμε την ταχύτατη ολοκλήρωση του έργου και την μέγιστη ποιότητα στο ανάλογο χαμηλότερο κόστος.

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΣΤΕ

Απευθυνόμαστε σε όλους οι οποίοι επιδιώκουν την εξέλιξη, τον εκσυγχρονισμό, την ανετότερη διαβίωση είτε στην εργασία, είτε στο σπίτι. Σε όλους οι οποίοι επιθυμούν να σταθούν στην αγορά με νέα όψη, η οποία να καλύπτει τις σύγχρονες ανάγκες. Σε όλους που επιθυμούν εργονομία και οικονομία ενέργειας στο χώρο τους.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΤΕ

Η εταιρία ανακαινίσεων Renovator στην Αθήνα διαθέτει εμπειρία 20 και πλέον ετών στον τομέα της ανακαίνισης και αναδιαμόρφωσης χώρων.
Διαθέτει επιστημονικό προσωπικό: Αρχιτέκτονες, μηχανικούς, διακοσμητές, πολεοδόμους , νομικούς, τεχνολόγους.
Παρέχουμε τεχνικό προσωπικό όπως μηχανολόγους, ηλεκτρολόγους, υδραυλικούς κι ακόμη τα δικά μας εξειδικευμένα συνεργεία
Χρησιμοποιούμε τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα και τεχνογνωσία ώστε να φανερώνονται ευθύς εξ' αρχής τα προβλήματα κάθε χώρου, τεκμηριωμένα και σε όλη τους την διάσταση.
Γιατί διαθέτουμε ακόμη : Αρχιτέκτονες εσωτερικών χώρων και κήπων, διακοσμητές με πολύ μεγάλη εμπειρία και επιτυχίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό, σχεδιαστές επίπλων και αντικειμένων.
Και τέλος γιατί είμαστε οι μόνοι οι οποίοι πραγματοποιούμε έρευνα αγοράς μαζί σας, προκειμένου να πετύχουμε την υψηλότερη ποιότητα των υλικών με το χαμηλότερο δυνατόν κόστος

renovator greece logo
Παρακαλώ συμπληρώστε το πεδίο!
Παρακαλώ συμπληρώστε το πεδίο!
Invalid Input
Παρακαλώ συμπληρώστε το πεδίο!
Παρακαλώ συμπληρώστε το πεδίο!
Παρακαλώ επιλέξτε!
Παρακαλώ επιλέξτε!
Παρακαλώ επιλέξτε!
Παρακαλώ επιλέξτε!
Παρακαλώ επιλέξτε!