Διακόσμηση χώρου - Εσωτερικών χώρων

Η διακόσμηση ενός χώρου είναι μια πολυσύνθετη διαδικασία. Από την επιλογή χρωμάτων και επίπλων μέχρι τον συνδυασμό κατάλληλων υλικών και υφών και τη χρήση σωστού εξοπλισμού, περιλαμβάνει πληθώρα εργασιών που στοχεύουν σε ένα και μόνο αποτέλεσμα: τη διαμόρφωση του χώρου με τέτοιο τρόπο ώστε να διατηρεί μια λειτουργική και αισθητική ισορροπία. Στη RENOVATOR αναλαμβάνουμε διακοσμήσεις χώρων, τόσο οικιακής όσο και επαγγελματικής φύσης, με σκοπό να δώσουμε στο χώρο σας νέα πνοή και άποψη.

Διαθέτοντας μια άρτια εκπαιδευμένη ομάδα διακοσμητών και επαγγελματιών του χώρου, στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε ολοκληρωμένα αποτελέσματα, πλήρως εναρμονισμένα με τις αισθητικές σας προσδοκίες και τις οικονομικές σας δυνατότητες. Οι διακοσμητές μας αναλαμβάνουν τη μελέτη και το σχεδιασμό του χώρου, ενώ κατόπιν προχωρούν στην αισθητική αναμόρφωση και διαρρύθμιση του, πάντοτε βασισμένοι στις δικές σας ανάγκες.

Όπως και σε κάθε project που αναλαμβάνουμε, έτσι και στην περίπτωση της διακόσμησης χώρου ακολουθούμε μία σειρά βημάτων που μας επιτρέπει να διατηρούμε τη ποιότητα και την αποτελεσματικότητα των έργων μας σε πολύ υψηλά επίπεδα.

Τα βήματα που ακολουθούμε

  • Δημιουργία του συναισθηματικού προφίλ του χώρου: τι θα θέλατε να αποπνέει ο χώρος σας με τη νέα του διακόσμηση; Οικειότητα; Εμπιστοσύνη; Οργάνωση; Μια συζήτηση με την ομάδα μας θα σας βοηθήσει να καταλήξετε στα επιθυμητά αποτελέσματα, αναλόγως φυσικά και με το είδος του χώρου σας, αν δηλαδή προορίζεται για επαγγελματική ή προσωπική χρήση.
  • Τρισδιάστατη φωτορεαλιστική απεικόνιση(3D): αφού ολοκληρωθεί η παραπάνω διαδικασία, η ομάδα μας θα προχωρήσει τη σχεδίαση του χώρου με βάση το νέο του διάκοσμο και θα σας παρουσιάσει τα αποτελέσματα σε τρισδιάστατα σχέδια ώστε να έχετε μια όσο το δυνατόν πιο ρεαλιστική εικόνα του μελλοντικού χώρου.
  • Μελέτη φωτισμού: μία από τις βασικότερες παραμέτρους μιας αισθητικής αναμόρφωσης είναι φυσικά και ο φωτισμός. Η ομάδα μας διενεργεί την απαραίτητη μελέτη φωτισμού του χώρου σας με σκοπό να δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα που θα αναδείξει τη νέα διακόσμηση και θα απογειώσει το χώρο.
  • Υλοποίηση του σχεδίου: μετά την ολοκλήρωση και των τριών παραπάνω βημάτων η ομάδα μας περνάει από τη θεωρία στη πράξη και ξεκινά τις απαραίτητες εργασίες με γνώμονα την αισθητική και λειτουργική αρτιότητα του χώρου.

Η λύση της Renovator

Η RENOVATOR φροντίζει να μελετά και να ενημερώνεται συνεχώς για τις νέες τάσεις και τις σύγχρονες αντιλήψεις στο χώρο της διακόσμησης ώστε να σας προσφέρει μοντέρνες και καινοτόμες λύσεις χωρίς όμως να ξεχνά την αξία του κλασικού και διαχρονικού στοιχείου.
Είτε επιθυμείτε την ανάδειξη της εταιρικής σας ταυτότητας σε έναν επαγγελματικό χώρο, είτε θέλετε να εκσυγχρονίσετε το προσωπικό σας χώρο διατηρώντας παράλληλα και στοιχεία της προσωπικότητας σας, η ομάδα μας είναι στη διάθεση σας για να μετατρέψει τις σκέψεις σας σε πράξη.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να βρούμε από κοινού τη λύση που θα μεταμορφώσει το χώρο και τη ζωή σας!