Ανακαίνιση κουζίνας

Η κουζίνα είναι το πιο πολυσύχναστο και το πλέον απαραίτητο δωμάτιο μιας κατοικίας. Είναι ο χώρος που μαζεύονται όλοι και είτε απολαμβάνουν ένα οικογενειακό γεύμα είτε ένα φιλικό καφεδάκι με αγαπημένους. Η κουζίνα ήταν από πάντα το μέρος που χτυπάει η καρδιά ενός σπιτιού. Η καθημερινή χρήση του επιβάλλει και την ανάγκη να είναι όσο το δυνατόν καλά διατηρημένο, εξοπλισμένο και λειτουργικό.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΣΑΣ

Τι συμβαίνει όμως όταν η κουζίνα του σπιτιού δεν μπορεί πλέον να ανταπεξέλθει στον απαιτητικό της ρόλο; Ανακαίνιση! Οι λόγοι που την καθιστούν απαραίτητη είναι σημαντικοί.

Οι φθορές που επιφέρουν τόσο το πέρασμα του χρόνου όσο και η συχνή χρήση της. Σιγά-σιγά οι ηλεκτρικές συσκευές χαλάνε, οι αποθηκευτικοί χώροι το ίδιο ενώ οι οσμές και τα λίπη από το μαγείρεμα είναι εμφανείς σε ντουλάπια, πλακάκια και πάγκους και το πάτωμα έχει χάσει την αρχική του όψη.

Η επιθυμία για αλλαγή. Η αισθητική και η μόδα στην εσωτερική διακόσμηση αλλάζουν και μία κουζίνα που φτιάχτηκε παλιά, παρουσιάζει τώρα εικόνα ξεπερασμένη και παλιομοδίτικη. Η ανανέωση αυτού του ζωτικής σημασίας χώρου θα αλλάξει τη διάθεσή σας και θα σας ελκύσει εκ νέου σε αυτόν.

Ανάγκη περισσότερης λειτουργικότητας. Δεν ξεπεράστηκε μόνο η αισθητική της κουζίνας αλλά και η εργονομία της με το πέρασμα του χρόνου. Απαιτείται επομένως, αναβάθμιση για να μπορείτε να τη χρησιμοποιείτε με άνεση.

Αύξηση της αξίας όλης της κατοικίας. Η ανακαίνιση, μερική ή ολική, του ζωτικού αυτού χώρου θα προσθέσει αξία σε ολόκληρο το σπίτι σας.

ΠΟΙΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ

Η κουζίνα σας μπορεί να χρειάζεται μερικές επιδιορθώσεις ή ακόμα και ριζική ανανέωση. Ο χώρος που διαθέτετε μπορεί να είναι μεγάλος ή αρκετά μικρός. Η κουζίνα σας μπορεί να είναι ενιαία με άλλο δωμάτιο ή απομονωμένη. Σε κάθε περίπτωση η RENOVATOR ανταποκρίνεται σε κάθε σας ανάγκη και επιθυμία. Προτού ξεκινήσουν οι τεχνικές εργασίες για την ανανέωση της κουζίνας σας, η RENOVATOR ακολουθεί μία σειρά από βήματα που θα οδηγήσουν σε ένα άρτιο τελικό αποτέλεσμα.

Δημιουργία του ψυχολογικού σας προφίλ: Πως θα θέλατε να αισθάνεστε στην νέα σας κουζίνα; Ονειρεύεστε έναν χώρο δημιουργικό, ιδανικό για να εμπνευστείτε την επόμενη συνταγή για το κυριακάτικο τραπέζι; Ή προτιμάτε έναν χώρο πιο αυστηρό με έντονο οργανωτικό χαρακτήρα; Η RENOVATOR συζητάει μαζί σας ώστε να βρείτε αυτό που πραγματικά αναζητάτε στον καινούργιο σας χώρο και στη συνέχεια εργάζεται ακούραστα για να σας το προσφέρει.

3D απεικόνιση του σχεδίου: Αφού καταλήξετε στην αίσθηση που θέλετε να αποπνέει ο χώρος σας, η διακοσμητική ομάδα της εταιρίας δημιουργεί την τρισδιάστατη απεικόνιση (3D) του προτεινόμενου σχεδίου για να έχετε μια όσο τον δυνατόν πιο ρεαλιστική εικόνα της μελλοντικής σας κουζίνας.

Ολοκληρωμένη μελέτη φωτισμού: Ένας χώρος όσο προσεγμένος κι αν είναι, δεν μπορεί να θεωρηθεί αισθητικά και λειτουργικά ολοκληρωμένος αν δεν πλαισιώνεται από τον κατάλληλο φωτισμό. Ο πλήρης φωτισμός ενός χώρου αποτελείται από τον γενικό φωτισμό, τον φωτισμό εργασίας και τον ατμοσφαιρικό φωτισμό. Η εξειδικευμένη ομάδα της RENOVATOR διεξάγει την κατάλληλη έρευνα και μεριμνά ώστε η κουζίνα σας να αποκτήσει τον ιδανικό φωτισμό που της αξίζει!

Πρακτική υλοποίηση του σχεδίου: Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση όλων των παραπάνω, έρχεται η ώρα για το πρακτικό σκέλος για την ανακαίνιση κουζίνας όπου ό,τι υπάρχει στο χαρτί υλοποιείται και στην πράξη. Η RENOVATOR ξεκινά τις τεχνικές εργασίες με πρωταρχικό μέλημα της την υγειονομική αρτιότητα του χώρου.

Πιο αναλυτικά οι εργασίες που αναλαμβάνει το καταρτισμένο και έμπειρο προσωπικό μας είναι οι εξής:


ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ

 • Καθαίρεση των παλαιών αποθηκευτικών χώρων (ντουλάπια, συρτάρια) και ειδών υγιεινής.
 • Αποξήλωση των εντοιχισμένων κεραμικών πλακιδίων.
 • Αποξήλωση παλιών κουφωμάτων
 • Καθαίρεση της παλαιάς υδραυλικής και ηλεκτρολογικής εγκατάστασης.
 • Αποξήλωση του παλαιού ηλεκτρολογικού υλικού (πρίζες, διακόπτες, φώτα)
 • Απεγκατάστηση των παλαιών ηλεκτρικών συσκευών
 • Αποκομιδή των μπάζων με δικά μας φορτηγά και κάδους.

ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

 • Κατασκευή και εγκατάσταση νέου δικτύου ύδρευσης και αποχέτευσης
 • Τοποθέτηση νέας ηλεκτρολογικής εγκατάστασης με περισσότερες γραμμές ρεύματος
 • Τοποθέτηση νέων πριζών και διακοπτών
 • Εγκατάσταση καινούργιων κεραμικών πλακιδίων
 • Τοποθέτηση νέου νεροχύτη και βρύσης
 • Εγκατάσταση ντουλαπιών, πάγκου και λοιπών αποθηκευτικών χώρων
 • Εγκατάσταση και σύνδεση καινούργιων ηλεκτρικών συσκευών (ηλεκτρική κουζίνα, απορροφητήρας, ψυγείο)
 • Σοβάτισμα και βάψιμο
 • Εγκατάσταση νέων κουφωμάτων

ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΗΣ RENOVATOR

Επιλέξτε εμάς για την ανακαίνιση της κουζίνας σας για εγγυημένη ποιότητα υλικών και υπηρεσιών. Η εταιρεία μας, άμεσα, από την πρώτη σας επικοινωνία μαζί μας, σας παρέχει καταρτισμένο μηχανικό που θα έρθει στον χώρο σας και θα κάνει μία πρώτη εκτίμηση της κατάστασης της κουζίνας σας και των δυνατοτήτων ανακαίνισης. Από κοινού με την ομάδα του προσωπικού μας (μηχανικό, διακοσμητή, τεχνικούς) αποφασίζετε το ύφος της νέας σας κουζίνας, τα υλικά, τον φωτισμό, τη θέση του νεροχύτη, της ηλεκτρικής κουζίνας, του ψυγείου και των αποθηκευτικών χώρων, τα χρώματα. Επίσης μαζί ορίζετε το χρονοδιάγραμμα των εργασιών. Και όλα αυτά μέσα στα πλαίσια του προϋπολογισμού που διαθέτετε.

ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ Η ΚΟΥΖΙΝΑ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΣΑΣ

Η RENOVATOR θέτει τον πήχη ψηλά σε ό, τι αφορά τις ανακαινίσεις. Κυρίαρχο μέλημά μας να σας προσφέρουμε ένας χώρο που θα σας εμπνέει και θα διευκολύνει την καθημερινότητά σας. Μία ανακαίνιση που θα αυξήσει σημαντικά την αξία όλου του σπιτιού σας. Γι’ αυτό τον λόγο έχουμε επενδύσει στο προσωπικό μας γνωρίζοντας ότι αυτό θα είναι η πραγματική διαφήμισή μας. Εγγυόμαστε για τη λειτουργικότητα, την εργονομία και το καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα. Εμπιστευθείτε μας!


ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ