Ανακαίνιση γραφείου - επαγγελματικών χώρων

Ένα ευχάριστο περιβάλλον εργασίας είναι σημαντικό για όλους και έχει μεγάλο αντίκτυπο στην διευκόλυνση διεξαγωγής εργασιών. Κάθε επιχείρηση έχει ένα διαφορετικό και ιδιαίτερο σύνολο απαιτήσεων για την δημιουργία μιας αντιπροσωπευτικής εταιρικής ταυτότητας. Το κτίριο και το γραφείο μιας επιχείρησης είναι η «βιτρίνα» της εταιρίας και καθορίζει σε πολύ μεγάλο βαθμό το προφίλ και το κύρος της, έναντι του ανταγωνισμού.

Στην Renovator ειδικευόμαστε στις βελτιώσεις και ανακαινίσεις γραφείων, με πρώτο μας μέλημα την επίτευξη των στόχων της επιχείρησης μέσα από τη σωστή ανάλυση και αναδιαμόρφωση του χώρου. Πέραν από το αισθητικό κομμάτι που έχει ιδιαίτερη βαρύτητα, η αύξηση εργασιακού χώρου είναι ένα μεγάλο ζήτημα για τις επιχειρήσεις. Κατά τον σχεδιασμό λαμβάνουμε πάντα υπόψη τις χωροταξικές ανάγκες και το μέγεθος του προσωπικού, ώστε να μεγιστοποιήσουμε την λειτουργικότητα του χώρου και την παραγωγικότητα των εργαζομένων.

Οι πρώτες εντυπώσεις είναι πολύ σημαντικές και οι χώροι πρέπει να είναι σε αρμονία μεταξύ τους. Οι ανακαινίσεις γραφείων και εν γένει επαγγελματικών χώρων περιλαμβάνουν αίθουσες συνεδριάσεων, χώρους υποδοχής, εσωτερικά γραφεία κ.ά. τα οποία σχεδιάζονται με την υψηλή τεχνογνωσία της Renovator για να επιτευχθεί ένα άρτιο τελικό αποτέλεσμα.

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΕ ΥΛΙΚΑ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Η εταιρία Renovator αποτελείται από έμπειρους και ικανούς επαγγελματίες, που χρησιμοποιούν στις τεχνικές εργασίες επώνυμα και ποιοτικά υλικά, με διάρκεια και αντοχή στο πέρασμα του χρόνου. Στόχος μας είναι η ικανοποίηση των πελατών μας, όχι μόνο κατά την παράδοση του έργου αλλά και μετά από συχνή και έντονη χρήση των χώρων, όπως συνηθίζεται στα επαγγελματικά ακίνητα.

Ανεξαρτήτως της κλίμακας του έργου, η RENOVATOR ανταποκρίνεται με την ίδια αποτελεσματικότητα στην ολοκλήρωση του έργου και επενδύει στην κατάλληλη προεργασία ώστε να σας προσφέρει ένα άψογο αποτέλεσμα:
Προσδιορισμός της ενέργειας του χώρου: βασική προϋπόθεση ενός επιτυχημένου επαγγελματικού χώρου είναι να αυξάνει τον αποδοτικότητα όσων εργάζονται σε αυτόν. Η ομάδα της RENOVATOR συζητάει μαζί σας ώστε να καταλήξετε στην αίσθηση που θέλετε να αποπνέει ο χώρος στους εργαζομένους, στα συναισθήματα που θα τους προκαλεί και στη συνέχεια εργάζεται με γνώμονα την επιθυμία σας.
3D απεικόνιση σχεδίου: εν συνεχεία, η διακοσμητική ομάδα της εταιρείας μας αποτυπώνει τα σχέδια της σε τρισδιάστατη απεικόνιση για να έχετε μια πιο ρεαλιστική εικόνα του νέου σας γραφείου.
Μελέτη φωτισμού: ο φωτισμός του γραφείου είναι το άλφα και το ωμέγα για την λειτουργικότητα και αποδοτικότητα των υπαλλήλων. Η RENOVATOR αναλαμβάνει την ολοκληρωμένη μελέτη φωτισμού του χώρου σας για την καλύτερη επιλογή τόσο του άμεσου φωτισμού, όσο και του φωτισμού εργασίας και του ατμοσφαιρικού φωτισμού. Το αποτέλεσμα θα είναι ένας πλήρως και καταλλήλως φωτισμένος χώρος!
Υλοποίηση του έργου: μετά την ολοκλήρωση των παραπάνω σταδίων, έρχεται η στιγμή να υλοποιηθεί το έργο. Η εταιρεία μας δίνει μέγιστη προσοχή στην υγειονομική διάσταση του έργου και μεριμνά για οποιαδήποτε υγειονομική ενέργεια χρειαστεί.

ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ

 • Εκτίμηση των εσωτερικών χώρων του κτηρίου από τους μηχανικούς μας
 • Εκπόνηση αναλυτικής οικονομοτεχνικής μελέτης προσαρμοσμένης στον προϋπολογισμό του πελάτη καθώς και καθορισμός χρονοδιαγράμματος εργασιών
 • Σχεδιασμός και παρουσίαση πρότασης στον πελάτη με περιθώρια αναπροσαρμογών
 • Υλοποίηση των τελικών σχεδίων με την οργάνωση, επίβλεψη και εκτέλεση των εργασιών από τα συνεργεία μας
 • Παράδοση του ολοκληρωμένου έργου στον πελάτη

ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ

 • Κατεδάφιση και αποξήλωση για την αναδιαμόρφωση και μεγιστοποίηση του χώρου
 • Αντικατάσταση ηλεκτρολογικών και υδραυλικών εγκαταστάσεων
 • Επισκευή/Αντικατάσταση δαπέδων
 • Εγκατάσταση συστημάτων θέρμανσης/κλιματισμού
 • Αναβάθμιση ηχομόνωσης και θερμομόνωσης
 • Εγκατάσταση συστημάτων εξαερισμού
 • Ελαιοχρωματισμός ή/και τοποθέτηση ταπετσαρίας
 • Τοποθέτηση επαγγελματικού εξοπλισμού/επίπλων
 • Τοποθέτηση συστημάτων ασφαλείας
 • Τοποθέτηση/Αντικατάσταση πόρτας ασφαλείας


ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ