Το 2022 φέρνει αρκετές νέες τάσεις στην ανακαίνιση μπάνιου με μοντέρνες και πιο κλασικές προτάσεις που κινούνται γύρω από ένα βασικό άξονα: την αναγνώριση του μπάνιου ως ένα ξεχωριστό δωμάτιο του σπιτιού, άμεσα συνδεδεμένο με τη χαλάρωση, την ιδιωτικότητα και την καθαριότητα.

Τι καινούργιο προτείνουν λοιπόν διακοσμητές και αρχιτέκτονες για τη νέα χρονιά;

    1. Στροφή στο μινιμαλισμό
      Η μακρά παραμονή στο σπίτι τα τελευταία χρόνια σε συνδυασμό με μια μεγάλη στροφή σε έναν πιο eco-friendly και conscious τρόπο ζωής είχαν ως αποτέλεσμα την ανάδειξη του μινιμαλισμού σε μια από τις δημοφιλέστερες τάσεις στην ανακαίνιση μπάνιου. Φυσικά ο μινιμαλισμός είναι πολλά περισσότερα από μια απλή τάση, είναι τρόπος ζωής, ωστόσο στην ανακαίνιση μπάνιου εκφράζεται μέσα από καθαρές επιφάνειες χωρίς πολλά αξεσουάρ και ανοιχτές αποχρώσεις που δημιουργούν ένα γαλήνιο περιβάλλον.
    2. Vintage is the new trendy
      Μια εξίσου αγαπημένη πρόταση είναι η vintage διάθεση στο μπάνιο με λεπτομέρειες σε πόμολα, βρύσες και φωτισμούς που θα δώσουν στο χώρο σου λίγη από την αίγλη του παρελθόντος.
    3. Πετσέτες - οι νέες πρωταγωνίστριες του μπάνιου
      Ένας από τους πιο εύκολους, γρήγορους και budget-friendly τρόπους να ανανεώσεις το μπάνιο σου, ακολουθώντας παράλληλα και τις σύγχρονες τάσεις είναι οι πετσέτες. Το 2022 θέλει τις πετσέτες του μπάνιου με statement σχέδια που κλέβουν την παράσταση και έντονα unisex χρώματα, όπως το σκούρο πράσινο και το θερμό καφέ.
    4. Το μυστικό κρύβεται στα πλακάκια
      Το πλακάκι είχε ανέκαθεν κεντρική θέση στο χώρο του μπάνιου, πλέον όμως η διαθέσιμη ποικιλία είναι τόσο μεγάλη που σου προσφέρει απεριόριστη ελευθερία να διαλέξεις το σχήμα και το σχέδιο που ταιριάζει περισσότερο στη δική σου αισθητική. Απαλό μπλε και γκριζοπράσινο του φασκόμηλου σε τετράγωνα ή εξάγωνα πλακάκια είναι στην κορυφή των προτιμήσεων μεγάλων σχεδιαστών εντός και εκτός Ελλάδας.
    5. Ταξίδι στη Σκανδιναβία
      Μια τάση στενά συνδεδεμένη με την παραπάνω αγάπη για το πλακάκι. Η μόδα στο χώρο της ανακαίνισης και διακόσμησης μπάνιου στρέφεται στη σκανδιναβική φιλοσοφία και επικεντρώνεται στην απόλυτη καθαριότητα του χώρου με πλακάκια και άλλα υλικά που καθαρίζουν εύκολα, διατηρούνται στο χρόνο και αντέχουν την καθημερινή χρήση.

Οι επαγγελματίες της RENOVATOR βρίσκονται συνεχώς στο πλευρό σου και σε βοηθούν να εντάξεις νέες και πιο διαχρονικές τάσεις στο χώρο σου προκειμένου να δημιουργήσεις ένα αποτέλεσμα που αντανακλά την αισθητική και την προσωπικότητά σου. Η εμπειρία της στις ανακαινίσεις μπάνιων και την ανακαίνιση σπιτιού γενικά, αλλά και η συνεχής έρευνα για νέες ιδέες και πρωτότυπες προτάσεις, καθιστά την RENOVATOR ιδανική επιλογή για κάθε project ανακαίνισης.